Piraziz’de Çatıdan Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Giresun’un Piraziz ilçesinde bir inşaatta çalışan 40 yaşındaki Faruk Aktaş, çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Aktaş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soruşturma başlatıldı.

Giresun'un Piraziz ilçesinde bir inşaatta çalışan 40 yaşındaki Faruk Aktaş,

Giresun’da İnşaat İşçisi Düşerek Hayatını Kaybetti

Giresun’un Piraziz ilçesinde bir inşaatın çatısında çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Piraziz ilçesine bağlı Şeyhli mahallesinde bir inşaatın çatı bölümünde çalışan Faruk Aktaş, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek çatıdan yere düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı hastaneye kaldırılan Aktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Faruk Aktaş’ın Kişisel Bilgileri

Ordu’nun Altınordu nüfusuna kayıtlı olan Faruk Aktaş’ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı