Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Söğütspor, Bursaspor Maçına Hazırlıklarını Tamamladı; Taraftarlara Ücretsiz Bilet Müjdesi

    Söğütspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur’unda yarın Bursaspor ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan takım, Bursa’ya geçti. Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, taraftarlara biletleri ücretsiz sunarak destek sağlayacak. Maç, 4 Eylül’de saat 21.00’de başlayacak.

    Söğütspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur'unda yarın Bursaspor ile karşılaşacak.

    Söğütspor, Bursaspor Maçına Hazır

    Söğütspor, Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur’daki zorlu Bursaspor mücadelesi için hazırlıklarını tamamladı.

    Ziraat Türkiye Kupası’nda Bilecik ekibi Söğütspor, ilk turda Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın tarihi 4 Eylül Perşembe olarak belirlendi ve saat 21.00’de Bursa Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak. Sarı-lacivertli takım, bu önemli maç için hazırlıklarını tamamlayarak sabah saatlerinde Söğüt İlçe Stadı’nda gerçekleştirdiği ter idmanı ile gününü geçirdi. Takım, ardından mücadele için Bursa’ya hareket etti ve burada kampa girdi. Taraftarların, bu zorlu maç için gösterdiği ilginin yüksek olması bekleniyor.

    Başkan Durgut’tan Taraftara Destek

    Bursaspor ile oynanacak maça deplasman taraftarları için belirlenen bilet fiyatı 400 TL olarak duyurulmuştu. Ancak, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut’un girişimleri neticesinde bu biletler taraftarlara ücretsiz şekilde dağıtılacak. Ayrıca, maç günü saat 16.30’da hükümet konağı önünden yolcu alacak ücretsiz araçlar verileceği bilgisine ulaşıldı. Bu destek, Söğütspor’un taraftarlarını maça daha da motive edecek.