Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Pikap sulama kanalına uçtu: 1 ölü

    Aydın’ın Söke ilçesinde, Bağarası Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Ziraat Yüksek Mühendisi Özay Usta yaşamını yitirdi. Pikap, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına devrildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Aydın'ın Söke ilçesinde, Bağarası Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında

    Aydın’da Korkunç Trafik Kazası: Bir Ölü

    Aydın’ın Söke ilçesi ile Bağarası Mahallesi arasında yolculuk yapan bir pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda feci bir kaza geçirdi. Bu trajik olayda bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

    Araç Beton Kanala Uçtu

    09 JR 104 plakalı pikap, seyir halindeyken ani bir şekilde yol kenarındaki beton sulama kanalına devrildi. Kaza anını gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızlıca Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, UMKE, 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma müdahale etti.

    Hayatını Kaybeden Mühendis

    Kaza sonrası yapılan incelemelerde, araçta bulunan Ziraat Yüksek Mühendisi Özay Usta’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Bu üzücü olayla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı ve olayın sebeplerini araştırmaya yöneldiler.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı