Ağrı’nın Patnos İlçesinde Kar Yağışı Etkili Oldu
Ağrı’nın Patnos ilçesinde, gece saatlerinde başlayan kar yağışı, hem ilçe merkezini hem de yüksek kesimleri beyaz bir örtüyle kapladı.
Kış mevsiminin etkilerini giderek daha fazla hissettirdiği bu bölgede, sabah saatlerinde vatandaşlar birbirinden güzel kar manzaralarıyla uyanma fırsatı buldu. Aralıklı olarak devam eden kar yağışı, özellikle sabah saatlerinde adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Yüksek kesimlerde kar kalınlığının yer yer arttığı gözlemlendi.
Çocukların Kar Sevinci
Yağan kar, çocuklar için büyük bir eğlence kaynağı oldu. Sokaklarda toplanan çocuklar, kar topları oynayarak kardan adam yapma keyfini çıkardılar. Bu neşeli anlar, renkli ve etkileyici görüntülere sahne oldu.
Patnos’ta kar yağışı, hem doğal güzellikleri hem de yerel yaşamı güzelleştiren bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

