Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Paris Saint-Germain, Angers’i 1-0 yenerek, sezonun bitimine sadece 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Fransız futbolunun önemli liglerinden biri olan Ligue 1’de, 28. hafta mücadelesinde Paris Saint-Germain, ev sahibi olarak Parc des Princes Stadyumu’nda Angers ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan karşılaşmada, ev sahibi takım 55. dakikada Desire Doue’nin attığı golle öne geçerek maçı 1-0’la kazandı. Bu galibiyetle birlikte Paris Saint-Germain, puanını 74’e yükseltirken, ikinci sıradaki rakibi Monaco ile arasındaki puan farkını 24’e çıkararak, ligin bitmesine 6 haftalık bir süre kala şampiyonluk sevinci yaşadı.
Bu zafer, Paris Saint-Germain’in Ligue 1 tarihinde üst üste 4. ve toplamda ise 13. kez şampiyonluk elde etmesi anlamına geliyor.
Paris Saint-Germain, Angers’i 1-0 Yenerek Ligue 1’de Şampiyonluğu İlan Etti!
Leave a review
