Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Papa Leo’nun İznik Ziyareti Öncesi Vatikan Heyeti Önemli İncelemelerde Bulundu

Papa 14’üncü Leo’nun Türkiye ziyareti öncesinde, Genel Vekil Reina Baldassare önderliğindeki bir heyet İznik’teki tarihi bazilikayı ziyaret etti. Güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilen incelemeler, Papa’nın 28-30 Kasım’daki planlanan ziyareti öncesinde önemli bir adım oldu.

Papa 14’üncü Leo'nun Türkiye ziyareti öncesinde, Genel Vekil Reina Baldassare

Papa Leo’nun İznik Ziyareti Öncesi Heyecan Doruğa Ulaştı

Bu ay sonunda İznik’e gelecek olan 14. Papa Leo’nun ziyareti öncesi, bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor. Papa Leo’nun Genel Vekili Reina Baldassare, İznik’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk Yurt Dışı Ziyareti Türkiye’ye Gerçekleşecek

13-15 Kasım tarihleri arasında Türkiye’ye yapacağı ilk yurt dışı ziyaretini duyuran Papa Leo, özellikle İznik Gölü kıyısına yakın bir alanda bulunan tarihi bazilikayı ziyaret etmesiyle dikkat çekiyor. Bu önemli an ayrıca, Papa’nın Birinci Konsil’in 1700. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleşecek.

Vatikan’dan Kalabalık Bir Heyet İznik’te

Papa Leo’nun ziyareti öncesi Vatikan’dan gelen heyet, İznik’te çeşitli incelemelerde bulundu. Heyet içerisinde Papa Leo’nun Genel Vekili Reina Baldassare ile birlikte, Kardinal Vekili Özel Sekreteri Loi Dario, Roma Piskoposluğu Vekili Ekselans Tarantelli Baccari Renato ve Rahibe Rebecca’nın da bulunduğu isimler yer aldı. İznik’teki bazilikayı güvenlik önlemleri eşliğinde ziyaret eden heyet, bölgedeki hazırlıkları gözlemleme fırsatı buldu.