Papa 14. Leo, İstanbul’daki ziyaretlerinin ardından İznik’teki anma etkinliklerine katılmak üzere yola çıktı

1 Min Read

Papa 14. Leo, İstanbul’da Önemli Ziyaretler Gerçekleştiriyor

Papa 14. Leo, bugünkü programı kapsamında Şişli’de bulunan Bomonti Fransız Fakirhanesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Vatikan İstanbul Temsilciliği konutuna geçiş yaptı.

Birinci İznik Konsili Anması İçin İznik’e Hareket Ediyor

Papa, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere Atatürk Havalimanı’na yöneldi. Oradan helikopterle İznik’e geçiş yapmayı planlıyor.

Papa 14. Leo’nun İstanbul’daki temasları devam ediyor. Şişli Harbiye’deki Kutsal Ruh Katedrali’nde düzenlenen ayine katıldıktan sonra Bomonti Fransız Fakirhanesi’ne geçti. Burada, fakirhanede kalan bireylerle bir araya geldi ve özel bir mesajını okudu. Konutundaki kısa bir süre sonrasında, tarihi İznik etkinliklerine katılmak üzere havalimanına hareket etti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir