Palu ilçesinde Murat Nehri’nde kaybolan balıkçı, ekipler tarafından bulunarak çıkarıldı.

Elazığ’ın Palu ilçesinde, Hacı Resul Doğan (38) Murat Nehri’nde balık tutarken akıntıya kapılarak kayboldu. Ekiplerin yaptığı arama çalışması sonucu Doğan’ın cesedi bulundu ve otopsi için morga gönderildi.

Elazığ'ın Palu ilçesinde, Hacı Resul Doğan (38) Murat Nehri'nde balık

Elazığ’da Nehirde Kaybolan Balıkçı Bulundu

Elazığ’ın Palu ilçesinde, Murat Nehri’nde balık tutmaya giden bir kişinin cansız bedeni, arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu.

Olay, Seydilli köyü yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki Hacı Resul Doğan, balık avlamak amacıyla nehre girdi. Bu esnada, ayağına takılan bir balık ağı nedeniyle dengesini kaybederek akıntıya kapıldı ve suda kayboldu. Arkadaşları, durumu yetkililere bildirince olay yerine Kovancılar Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, UMKE, jandarma, AFAD ve İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ulaştı.

Arama çalışmalarının ardından, Doğan’ın cesedi ekipler tarafından suyun altından çıkarıldı. Yapılan incelemenin ardından, cenazesi otopsi için morga sevk edildi.