Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Özgür Özel, Özlem Çerçioğlu’na Tepki Gösterdi: “İmar Rantına Geçit Yok” Pankartı Aydın’da Asıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini protesto etmek için Aydın’da miting düzenledi. Miting öncesinde belediye binasına “İmar rantına geçit yok” yazılı büyük bir pankart asıldı.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Özlem Çerçioğlu'nun

    Aydın’da Tepkisini Gösterdi: “İmar Rantına Geçit Yok”

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinden ayrılıp AK Parti’ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik tepkisini göstermek adına Aydın’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

    CHP’nin Mitingi ve Pankartın Anlamı

    Çerçioğlu’nun dört gün önce CHP’den AK Parti’ye geçmesi sonrası, CHP Aydın İl Başkanlığı, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” adını taşıyan bir miting organize etti. Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılması dikkat çekti. Etkinlik, Aydın’ın merkezi Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi.

    Mitingin yapıldığı esnada, Aydın Büyükşehir Belediyesi binasına asılan dev pankart, “İmar rantına geçit yok” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu pankart, Özlem Çerçioğlu’na yönelik bir protesto niteliği taşırken, Aydın halkının ve CHP’nin duruşunu da sergileyen bir sembol haline geldi.

    Etkinlik, katılımcılar arasında büyük bir coşkuyla karşılandı ve ilginç anlara sahne oldu. Aydın halkı, bu mitingle birlikte yerel yönetim politikalarına dair düşüncelerini açıkça ifade etme fırsatı buldu.