Özgür Özel: “Genç Belediye Başkanımızın Temiz İmajını Kirletmeye Çalışıyorlar”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, genç belediye başkanı Utku Caner Çaykara’ya yönelik suçlamaların asılsız olduğunu vurguladı ve destekçisi olduğunu belirtti. Özel, bu suçlamaların iftiradan kaynaklandığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediyesi önünde yaptığı konuşmada,

Özgür Özel’den Avcılar Belediyesi’nde Kritik Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediyesi önünde bir basın toplantısı düzenleyerek önemli değerlendirmelerde bulundu. Özel, “Avcılar’ın genç belediye başkanı olan Utku Caner Çaykara’nın kızıl alnına leke sürmeye çalışıyorlar” şeklinde dikkat çekti.

Utku Caner Çaykara’nın Duruşu

Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’nın, Avcılar halkının desteğiyle genç yaşta bu göreve geldiğini belirtti ve şahsen dürüstlüğünü ve çalışkanlığını bildiğini vurguladı. “Sonuna kadar arkasındayız. Utku Caner Çaykara’ya yönelik yapılan suçlamaların asılsız olduğunu biliyor musunuz? Ne ihale ne de rüşvet iddiası var. Bu suçlamaların hepsi iftiradan ibaret” dedi.

Seçim Yardımları Üzerine Değerlendirme

Özel, bu tür suçlamaların arka planında başka hesapların bulunduğuna işaret ederek, “Seçim döneminde AK Parti, Manisa Soma’nın madenlerinden, MHP ise Aliağa’daki petrol şirketlerinden yardım alıyor. Her siyasi parti, seçim dönemlerinde kaynak bulmak için komiteler kurmakta ve çeşitli yollar izlemektedir. Ancak, Utku Caner Çaykara’nın bu konuda herhangi bir belgesi veya kanıtı yokken, genç belediye başkanımıza böyle bir leke sürülmeye çalışmak son derece talihsiz” şeklinde konuştu.