Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel: “Bayramlaşmama Kararımızı Önceden Duyurduk, Bayram Görecek Halimiz Yok”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayramlaşma listelerinde yer almadıklarını belirterek, “Bayram görecek halimiz yok” dedi. Ayrıca, İzmir’deki grev sonrası anlaşma sürecinin önemine vurgu yaparak, emekçilerin haklarını almasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi partilerin bayramlaşması konusuna dair açıklamalarda bulunarak, “Bayramlaşmayı reddettiğimizi önceden ilan ettiğimiz için, diğer siyasi partilerin bayramlaşma listelerinde yer almıyoruz. Bizim bayram kutlayacak bir durumumuz yok” ifadelerini kullandı.

Özel, Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

Özgür Özel, Marmara Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına konuşan Özel, tutuklu bulunan isimlerin cezaevlerinden farklı şehirlere transferleri hakkında konuştu.

Özel, “İBB soruşturması kapsamında tutuklu olan kişiler, Bolu, İzmir, Kocaeli, Edirne ve Tekirdağ gibi 6 farklı şehirdeki cezaevlerine gönderildiler. Ailelerin, eşlerinin ve çocuklarının 20 dakika mesafede bulundukları unutulmamalı. Şu anda 6 saatlik bir uzaklık söz konusu, bu durum aile ziyaretlerini ne şekilde etkileyecek?” diye belirtti.

Bayramlaşma Konusunda Net Mesaj

Özel, CHP’nin bayramlaşmama kararına ilişkin bir kez daha vurgulayarak, “Bayramlaşmama kararımızı çok önceden duyurduğumuz için diğer siyasi partilerle bayramlaşma listelerinde yer almadığımızı belirtmek istiyorum. Bizim amacımız bu süreç içerisinde bayram sevinci yaşamaktır” dedi.

İzmir’deki Grev Süreci

İzmir’de belediye çalışanlarının grevi sonrası belediye ile sağlanan anlaşma hakkında da konuşan Özel, “Zorlu bir sürecin ardından, Arzu başkanın ve sendikanın yapıcı tutumu ile bu durumu aşmayı başardık. Aile büyüklerimiz belli bir mesafeden etkilenirken yaşanan olumsuzluklar varsa, bunlardan dolayı özür dilerim. Önemli olan, emekçinin haklarının herhangi bir şekilde alınmış olmasıdır. İzmir Belediyesi’nin haklarını koruması, aynı zamanda kamu kaynaklarının yönetimi açısından da çok değerlidir” dedi.