Bahçe İlçesinde Deprem Paniği
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde saat 12.09’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntı, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde de hissedilirken, çevre bölgelerdeki vatandaşlar arasında korku dolu anlar yaşandı.
İş Yeri Çalışanları Dışarı Fırladı
Deprem sırasında, İslahiye ilçesindeki bir iş yerinde çalışanlar ve müşteriler aniden ayağa kalkarak dışarı çıktı. Anbean kaydedilen bu görüntüler, deprem anındaki paniği net bir şekilde ortaya koydu. Aniden yaşanan bu korkutucu durum, vatandaşların toplu halde dışarı çıktığını gösteriyor.
Olumsuz Bir Durum Yok
Yaşanan sarsıntının ardından, depremden etkilenen bölgelerde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtildi. Yerel yetkililer, vatandaşların sakin kalmalarını ve tedirgin olmamalarını tavsiye etti.
DEPREM SIRASINDA BİR İŞ YERİNDE ÇALIŞANLAR VE MÜŞTERİLERİN HEMEN AYAĞA KALKARAK DIŞARI ÇIKTIKLARI ANLAR KAMERAYA YANSIDI.
DEPREM SIRASINDA BİR İŞ YERİNDE ÇALIŞANLAR VE MÜŞTERİLERİN HEMEN AYAĞA KALKARAK DIŞARI ÇIKTIKLARI ANLAR KAMERAYA YANSIDI.




