Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Osmaniye’de Engelliler Haftası’na özel festival gerçekleşti!

    Osmaniye’de, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli bireyler için bir festival düzenlendi. Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, etkinliğin amacının bireyleri değerli hissettirmek ve toplumsal dayanışmayı artırmak olduğunu belirtti. Eğlenceli etkinlikler ve ikramlarla katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

    Osmaniye'de, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli bireyler için bir

    Osmaniye’de Engelliler Haftası’na Özel Festival Düzenlendi

    Osmaniye, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel bireyler için keyif dolu bir festival etkinliğine ev sahipliği yaptı. Müzik eşliğinde hoş zaman geçiren engelli katılımcılara, pamuklu şeker, dondurma ve taze sıkma ayran gibi lezzetli ikramlar sunuldu.

    Özel Bireyler İçin Sevinç Dolu Bir Gün

    Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Bakım Rehabilitasyon Aile ve Danışma Merkezi’nde gerçekleştirilen festival, engelli bireylere sosyal bir platform sağladı. Müzik dinleyip eğlence dolu anlar yaşayan katılımcılara, standa hazırlanan çeşitli ikramlar sunuldu. Bunun yanı sıra, engelli bireylerin kendi emekleriyle ürettikleri el yapımı ürünler de festivale gelenlerin beğenisine sunuldu.

    Toplumsal Farkındalık ve Destek Mesajı

    Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, “Her insanın hayatında atılacak küçük bir adım, büyük değişimlere yol açabilir” diyerek, bu özel bireylerin yaşam hikayelerinin azim ve sabır örnekleri sunduğunu ifade etti. Nacar, bu süreçte ailelerin büyük bir destek sağladığını belirtti. Ayrıca, kurum olarak her bireyin kendisini değerli, güvenli ve mutlu hissetmesini sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Nacar, gerçekleştirilen etkinliğin bir bağ kurma, dayanışma ve umut oluşturma aracı olmasını diledi.