Osmaniye Fıstığı, FISTIKFEST-2025 Etkinlikleri Kapsamında Minik Öğrencilere İkram Edildi

1 Min Read

Osmaniye Fıstığı Öğrencilere İkram Edildi

Osmaniye’de bu yıl ikincisi yapılacak olan FISTIKFEST-2025 etkinlikleri kapsamında, küçük öğrencilere “Osmaniye Fıstığı” sunuldu. Renkli fıstık maskotları eşliğinde gerçekleştirilen bu özel dağıtımda, keyifli anlar yaşandı.

Uluslararası Fıstık Festivali Hazırlıkları

Osmaniye Belediyesi’nin organize ettiği yer fıstığı festivali, 25-26 Ekim tarihlerinde Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte, ilkokulda eğitim gören minik öğrenciler için Osmaniye Fıstığı dağıtılmaya başlandı. Dağıtım, İstiklal İlköğretim Okulu’nda başlamış olup, tüm okullara yayılacak. Toplamda yaklaşık 30 bin öğrenciye fıstık ikram edilmesi hedefleniyor. Özel olarak tasarlanmış ambalajlar ile fıstıklar, Osmaniye Fıstığı’nın lezzetini vurgulamakta.

Fıstık Maskotları Etkinliği Renklendirdi

Fıstık dağıtım etkinliğine katılan maskotlar, sınıfları gezerek öğrencilere fıstık dağıttı. Maskotların gelişi, çocukların mutluluk dolu anlarını kameralara yansıttı ve etkinlikte rengarenk görüntüler ortaya çıkmasına neden oldu. Ayrıca, etkinliğe davet edilen öğrenciler, FISTIKFEST-2025’in tadını çıkarırken maskotlarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Başkan Amcalarına Teşekkür

Yeni mahsul Osmaniye Fıstığı’nın tadına bakan minik öğrenciler, bu lezzetli ikram için Başkanlarına teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler. FISTIKFEST-2025’in gerçekleşeceği günlerde, etkinlik alanında daha fazla sürpriz bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version