Osmaneli’de Ağaçlandırma Etkinliği Düzenlendi
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, çevre bilincini artırmak ve okul çevresinde ağaçlandırma yapmak amacıyla Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç da katıldı. Fidan dikiminin yapıldığı programda, Osmaneli Orman İşletme Şefi Ersegün Alper, öğrencilere fidan dikme teknikleri, ağaçlandırmanın önemi ve ormanların korunması için izlenmesi gereken yöntemler hakkında bilgi verdi. Alper, ayrıca orman yangınlarıyla mücadele konusuna da değinerek öğrencileri bilinçlendirme fırsatı buldu.
Bu fidan dikim etkinliği, öğrencilerin doğaya olan katkı sağlamasının yanı sıra çevre sevgisini pekiştirmeleri için de büyük bir fırsat sundu.