Ordu Büyükşehir Belediyesi, Yeni İş Makineleri ile Hizmet Kalitesini Artırıyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi, sektördeki yenilikleri takip ederek, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) için yeni iş makineleri temin etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediyeye ait araçlar ile projeleri yürütmeye devam ettiklerini belirtti.
19 İlçede Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
OSKİ, Ordu genelinde altyapı sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları kapsamında sunulan hizmetlerin kalitesini yükseltmek amacıyla, özellikle kırsal ve merkez mahallelerde yapılan altyapı çalışmaları için yeni iş makineleri filoya dahil edildi.
Özmal Araç İle Ekonomik ve Zamandan Tasarruf
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Güler, ‘Biz kiralık araçlardan ziyade, kendi makinelerimizi satın alarak çalışıyoruz. OSKİ’nin daha önceki envanterinde 28 iş makinesi bulunmaktaydı; ancak bu rakam, satın almalarla birlikte 157’ye ulaştı.’ ifadelerini kullandı.
İş Makineleri Sayısında Önemli Artış
Başkan Güler’in liderliğinde, kiralamayı değil satın almayı tercih eden belediye, envanterine yeni araçlar eklemeye devam ediyor. 2019 yılından bu yana, iş makinesi sayısının 28’den 157’ye çıkarılması hedeflendi. Bu bağlamda, OSKİ son olarak 10 yeni iş makinesi alarak toplam sayısını artırdı.
Böylelikle, OSKİ’nin satın aldığı yeni makinelerle birlikte kaynaklarını daha verimli kullanarak, zaman ve maliyet açısından önemli bir tasarruf sağlaması hedefleniyor.