Ömer Çelik: “Atatürk’ü Rahmetle Anıyor, Cumhuriyetimizi Ve Devletimizi Onun İlkesine Göre Yaşatıyoruz”

1 Min Read

Ömer Çelik’ten 10 Kasım Mesajı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle özel bir mesaj yayımladı. Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anarak, “Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atatürk’ün Sözleriyle Anma Mesajı

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Çelik, Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinen sözlerinden biri olan “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” cümlesi ile mesajına başladı.

Çelik, mesajında, “İstiklal Mücadelemizdeki ruh, inanç ve kararlılıkla geleceğe doğru yürüyoruz” diyerek Atatürk’ün mirasına sahip çıkacaklarını vurguladı. Bu anlamlı günde, Atatürk’ü anmak ve onun değerlerini yaşatmanın önemine değinen Çelik, halkın bu bağlamda duyduğu minneti dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version