Oltu’da Kadınlar İçin Unutulmaz Bir Gece
Erzurum’un Oltu ilçesinde, kadınlar keyif dolu bir gece geçirerek stres atma fırsatı buldu.
Kendi hayallerinin peşinden giden, özgüven sahibi ve dünyayı güzelleştiren kadınların özel bir etkinlikte bir araya gelmesi, büyük bir beğeni topladı. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik’in destekleriyle düzenlenen bu gece, Oltu Tapu Müdüresi Emine Çelik’in organizasyonuyla gerçekleştirildi ve bu etkinlik, Oltulu kadınlara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik, Oltu Hacıbaba Cağ Kebap Salonu’nda gerçekleştirildi; kadınlar burada hem eğlenme fırsatı buldu hem de keyifli halaylar çekti.
Canlı Performans ve Eğlenceli Anlar
Gecede sahne alan Piyanist Şantör Yusuf Albayrak ve Bağlamacı M. Sefa Yıldız, duygusal ezgileriyle katılımcıları derinden etkilerken, hareketli parçalarıyla da coşkulu anlar yaşattı. Katılım gösteren kadınlar, müzik eşliğinde neşeli halaylar çekerek eğlencenin tadını çıkardı.
Oltu Tapu Müdüresi Emine Çelik, düzenledikleri etkinlik hakkında, “İki yıldır Oltu’da görev yapıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla, kadınlara yönelik sosyal etkinlikler eksik. Düzenlediğimiz bu kadınlar matinası ile kendine inanan, dünyayı güzelleştiren kadınlarımızla güzel bir gün geçirmek istedik,” ifadelerini kullandı.

