Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Öğretmenler Günü’nde Başkan Metin, Eğitim Camiasına Destekte Bulundu

    Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamı Yücel Erdem ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ile öğretmenler için bir etkinlik düzenledi. Metin, öğretmenlere teşekkür ederek, onların özverisiyle geleceğin daha aydınlık olacağını vurguladı.

    Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla

    Öğretmenler Günü Kutlamaları Bünyan’da Coşkuyla Gerçekleşti

    24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bünyan’ın Belediye Başkanı Selahattin Metin, İlçedeki öğretmenleri Birinci Cam Seyir Terası Tesisleri’nde ağırladı. Başkan Metin, bu özel günde İlçe Kaymakamı Yücel Erdem ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ile birlikte öğretmenlerle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

    Öğretmenlere Şükran Dolu Sözler

    Programda öğretmenlerle gerçekleştirdiği buluşmada, Başkan Selahattin Metin, geleceği şekillendiren fedakar öğretmenlere teşekkür etti. Metin, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocukları özveriyle yetiştiren değerli öğretmenlerimize içten bir şükran sunuyorum. Onların gayretleri sayesinde Bünyan’ımızın geleceği daha parlak ve güçlü olacak. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.” şeklinde konuştu.

    Başkan Metin ayrıca, bu anlamlı organizasyona katkı veren kişi ve kuruluşlara da teşekkür etti. Bu özel etkinlik, öğretmenlerin fedakarlıklarının bir kez daha hatırlatılması açısından büyük önem taşıdı.