Ödemiş’te gerçekleştirilen 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında, jandarma ekipleri trafik güvenliği hakkında farkındalığı artırmak amacıyla bir stant kurdu. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, özellikle tarım makineleriyle meydana gelen kazalara vurgu yaparak, katılımcılara bilgilendirici broşürler sundu.
Son günlerde tarım araçlarıyla yaşanan kazaların sayısındaki artış ve bu kazaların sonuçlarının yol açtığı kayıplar üzerine hareket eden jandarma ekipleri, fuar alanındaki ziyaretçilerle birebir görüşerek bilgilendirmede bulundu. Trafik güvenliği konusunda eğitim verirken, çocukların dikkatini çekmek için çeşitli balonlar da dağıtıldı.
Jandarma, vatandaşların can güvenliğini korumak ve trafik kazalarını azaltmak için sık sık eğitim faaliyetleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Fuar süresince yapılan bu etkinliklerin ardından, Trafik Haftası münasebetiyle çeşitli yerlerde ilave stantların kurulacağı ve seminerlerin düzenleneceği bilgisi verildi.