KOÇ BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bazen duygularınızı ele vermemeniz gerekiyor çünkü bunu insanlar lehine kullanabilirler daha fazla dikkat ederseniz sizin için sorun teşkil etmeyecektir. Sıkıntılarınızla başbaşa kalabilir ve kendi sorunlarınızı siz kendiniz halledebilirsiniz. Annenizle birlikte ufak bir seyahate çıkabilirsiniz ve Bursa’ya sizin için çok iyi gelecek unutmamanız gereken tek şey partnerinizle bu seyahatte birbirinize karşı iletişiminizi daha çok güçlendirin ve birbirinizi anlayışla karşılayın. Ailenizle birlikte güzel zamanlar geçirin çünkü her şeyden önemli şey ailenizdir. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat ederseniz sizin için her şey daha iyi olacaktır.

BOĞA BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bazen insan boş boş bakabilir bu da iyi bir şey beyni biraz dinlendirmiş oluyorsunuz. Zamanınızı boşa harcadığınız insanlar var bu insanlardan kendinizi uzak tutun eğer bu insanlardan kendini uzak tutmasanız başınıza bela olabilir ve gerçekten geleceğinizi daha iyi bir şekilde kuramayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde sizi aşırı derece kıskanan insanlar var bu insanları kendinizden uzaklaştıramazsınız ama siz uzaklaşabilirsiniz. Yaptığınız planlar da tekrar bir yanlış olup olmadığını gözden geçirin ve alacağınız bazı projelerde de aynı şekilde yapın çünkü insanız herkes hata yapabilir kontrol etmekte fayda var.

İKİZLER BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Siz partnerinizi veya çevrenizdeki insanları kırmamaya özen gösterdikce onlar sizi kırıyor artık kimseyi umursamayın sizde kırma odaklı olun çünkü gerçekten siz iyi olamayacaksınız. Arkadaş çevrenizde çok seviliyorsunuz güler yüzlü oluşunuzla her yerde dikkat çekiyorsunuz zaten somurtmak da pek yakışmıyor. Zamanında herkese ve her şeye yardımınız dokundu şimdi ise yardım alma sırası sizde ama bazı insanlar size yardım etmeyebilir bunlarda kafanıza takıp kendinizi boşyere üzmeyin. Bu ara zamanınız çok değerli zamanınızı iyi değerlendirdiğiniz taktirde her şey sizin için daha iyi olacaktır. Maddi konuda kendinize güveniyorsunuz ama fazla güvenmeyin çünkü paranın gerçekten değeri yok bu da aklınızın bir kenarında bulunsun.

YENGEÇ BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bazı insanlar sizin duygusuz biri olduğunuzu düşünüyor en saçma şeydi bu çok duygusalsınız ve bütün burçlardan daha duygusalsınız diyebilirim. Bazı insanları gereksizce kafanıza takıp kendinizi üzüyorsunuz sonradan değmediğini fark ediyorsunuz ama keşke bunu baştan düşünseniz. Hayatı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorsunuz ama bu sizin için çok zor bir şey biraz daha sabrederseniz bunu başarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güzel bir buluşma ayarlayabilir ve kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz. Her şeyi bir kenara bırakıp bazı insanlara güveninmesi gerektiğini de farkına varmalısınız tamam zaten size bir şey demiyorum çok güvende insanlarsınız ama sizde bazı insanlara güvenmelisiniz.

Yaz Mevsimini En Çok Seven 3 Burç Yaz Mevsimini En Çok Seven 3 Burç

ASLAN BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bazen her şeyin ve herkesin etrafınızda dönmesini istiyor olabilirsiniz ama bu her zaman olamaz çünkü böyle bir şey olabilmesi için bütün herkezin size tapması gerekir çok yanlış düşünüyorsunuz artık bu düşünceden çıkın. Güler yüzünüzü ve tatlı dilinizi hiç kimseden esirgemeyin aslında gerçekten çok iyi bir insansınız bunu insanlara gösterin. Zamanda her şeyin üstesinden geldiniz ve önümüzdeki bazı engellerin de üstesinden geleceksiniz hiçbir şey yapamam başaramadım demeyin her şeyi yapacaksınız. Geleceğinize dair güzel planlar kurdunuz ve planları gerçekleştireceksiniz hedefleriniz doğrultusunda ilerlediğiniz sürece yolumuzdan şaşmayacaksınız.

BAŞAK BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Kendinizi pek ortalıkta göstermeyi sevmezsiniz sizin de yapınız bu daha çok iyi şeylerle anlamayı tercih edersiniz ve durum gerçekten de böyle bazen tabii ki insanın sabrı kalmayabilir doğal olarak. En sevmediğiniz şey yalan yalan söyleyen insandan anında soğuyorsunuz eğer fark ettiyseniz ama çabuk da fark ediyorsunuz bir güzel yanımızda bu sizde bu yalnızlığı çok seviyorsunuz insanlar size karşı yalan söyleyemiyor zaten söyleseler direk anlayacağınızı bildikleri için size karşı dürüst olmayı tercih ediyorlar. Ailenizle birlikte güzel vakitler geçirecek ve ailenizin desteğini oldukça iyi göreceksiniz hiçbir zaman desteklerini sizden esir yemeyecekler ve zamanı geldiğinde sizde aynı şekilde ailenize böyle yapacaksınız. Harcamalarınıza biraz kısıtlama koyun aksi taktirde bütçenizi oldukça geçebilirsiniz bu da sizi zarara uğratır.

TERAZİ BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Uzun zamandır içinde bulunduğunuz stresli dönem için son günler yaklaşıyor. Artık rahatlamak, kendinize zaman ayırabilmek için daha fazla fırsat bulacaksınız. Son zamanlarda aklınızdaki fikirleri sert veya aşağılayıcı şekilde eleştiren insanlarla denk gelebilirsiniz. Her ne olursa olsun bu tarz yaklaşımlar karşısında sakinliğinizi kesinlikle korumanız gerektiğini unutmayın. Hayatınızda ufak değişiklikler düşüncesi size cazip gelebilir. Odanızın tasarımı, iş yerinizde size ait olan kısmın dizaynı, tarzınızdaki dokunuşlar gibi değişimlerle farkınızı ortaya koymak için doğru zaman. Pozitif düşünceler içerisinde hareket etmeniz halinde karşılaşabileceğiniz çoğu olumsuzluğu devirmeniz mümkün. 

AKREP BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük yaşantınız kısır bir döngüye girmiş olduğunu düşünebilirsiniz. Gerçeği söylemek gerekirse detaylı bakarsanız günlük yaşantınızda değişimler yapma ihtiyacı olduğunu göreceksiniz. Gergin ortamlarda bulunmayı her ne kadar sevmemiş olsanız da işiniz gereği bu durumla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların düşünceleriyle sizin düşünceleriniz şu sıralar pek örtüşmeyebilir. Bundan dolayı gerginlik yaratmanız sadece aranızın açılmasına neden olacağını unutmayın. Herhangi bir ilişkiye sahipseniz ilişkiniz içerisindeki şiddetli tartışmalar nedeniyle bir takım sıkılma veya daraltı hissiyatı söz konusu olabilir. Eğer ki bir ilişkiniz yoksa da belli bir süre ilişki içerisine girmek sizin için pek doğru bir karar olmayabilir. 

YAY BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Kapınızı çalmak isteyipte sizden çekinen bir kişi yakın zamanda karşınıza çıkabilir. Bu kişi kimi yay burçları için sıkı bir dost olacakken kimi yay burçları için ise kuvvetli bir aşk bağı kuracak. Son zamanlardaki geçirmiş olduğunuz sıkıntılı günler nihayetinde ardımızda kalacak. Sanki bir sınavmışçasına yaşadığınız bu zamanlar hayatınızda tatlı bir tecrübe olarak yer edinecek. Sosyal çevrenizde anlaşamadığınız bazı kişilerle yollarınızın ayrılma durumu gündeme gelebilir. Gerek ticaret konusunda, gerekse iş konusundaki girişimlerinize özgüven eksikliğinizden kaynaklı olarak ertelenebilir. Kendinize olan güvenimizi güçlendirmeniz gerekmekte. Eğer ki bunu başarırsanız maddi açıdan da güçleneceğinizi unutmayın. Ayrıca gülümsemeyi de yüzünüzden eksikmeyin. Çünkü gülümsemek bugün size çok yakışacak. Her zaman olduğu gibi…

OĞLAK BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Eğlenceyi seven, eğlenmeyi iyi bilen bir burç olduğunuzu biliyor muydunuz? İçinizi iyi dinlerseniz bunun farkına varacaksınız. Zaten yüzünüze yansımış olan mutsuzluklar, içinizi tam olarak dinleyemediğinizden dolayı olduğunu unutmayın. Aşk hayatınızda geçirmiş olduğunuz günler bugün anılarınızda canlanabilir. Geçmişinize karşı birtakım özlem duyabilirsiniz. Mutsuzluklarınız, mutluluklarınız, hüzünleriniz, sevinçleriniz ve daha fazlasını hatırladıkça yüzünüzde bir tebessüm oluşacak. Geçmişten yaşanılan her bir şeyin gelecek için bir tecrübe olduğunu inanan kişilersiniz. Aslında hiçte haksız değilsiniz. Bu tecrübelerinizi önünüzdeki yıllarda daha sağlıklı ilişkiler kurmak adına kullanacaksınız. Maddi açıdan birazcık sıkıntıya girmiş olabilirsiniz. Bu sıkıntınızı fark edebilecek bir yakınınız var ise bu kişiden kendi rızasıyla yardım alacaksınız.

KOVA BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Son zamanlardaki çevrenizde olan iyi niyetli yaklaşımlarınız suistimal ediliyor gibi hissedebilirsiniz. Aslında bu düşünceniz pek de doğru sayılmaz. Çünkü çevrenizdeki kişiler sizi kullanmak değil iyi bir birliktelik, iyi bir dostluk kurmak istiyor. Şu sıralar biraz alınganlığınız ön plana çıkacak. Karşınızdaki kişilerin davranışlarını iki kere sorgulama gereği duyacaksınız. Eğitiminiz ile işiniz arasındaki bağı kurmak için kendinize düşünme seansları ayıracaksınız. Emin olun ki düşünmek için ayırdığınız kendinizi bu zaman fazlasıyla size değerli bir şekilde dönecek. Keyfinizi kaçırmak isteyen kötü niyetli insanlar her zaman olduğunu unutmayın. Özellikle kova burçları bugün bu tip insanlara daha fazla dikkat etmesi gerekmekte. Çünkü alıngan yapınız karşınızdaki kişinin niyetini tam olarak hızlıca anlamakta güçlük çekebilir.

BALIK BURCU  30 MART NURAY SAYARI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz şanssızlıklar yavaş yavaş sizden uzaklaşacak. Buz tutmuş kısmetiniz hayatınıza yeni girecek kişinin sıcaklığıyla çözünmeye yüz tutacak. Bu kısmetinizi kaçırmamak için davranış ve konuşmalarınıza çok dikkat edin. Çünkü böyle fırsat 40 yılda bir gelir. Rutin hayatınızdan biraz bıkkınlık geldiğinden dolayı hayatınızda farklılıklar yaratmak istiyorsunuz. Ufak dokunuşlarla hayatınızda değişiklikler katabilirsiniz. Mesela evcil bir hayvan edinebilir, odanızın dizaynını değiştirebilir, kendinize yeni kıyafetler alınabilir ya da tarzınızda değişiklikler yaratabilirsiniz. Yakın zamanda hiç beklemediginiz ödemelerle karşılaşma olasılığınız var. Bu yüzden harcamalarınıza dikkat etmeli, ona göre bütçenizi ayarlamalısınız. Ne zaman ne olacağı hiç belli değil.