KOÇ BURCU 28 MART YORUMU

İsteklerinizi söylemekten çekinmeyin. Geleceğe yönelik hayat dolu bakışlarla, emin adımlarla ilerleyeceğiniz zamanda olduğunuzu söyleyebilirim. Maddi anlamda sıkıntılarımız geçici görünüyor, bu yüzden kafanıza pek takmayın. Aşkta gurur, çirkinlik olmaz diyorum ve böylelikle şansınızı deneyin diyorum. Arkadaşlık bağlarınız güçlenecek ama sakın kendinizi asosyal duruma sokmayın. Yaz ayı geldiğine göre akışına bırakın hayatı. Bugün bir değişiklik yapıp delicesine eğlenin.  Hayat sizinle güzel..

BOĞA BURCU 28 MART YORUMU

Hayata karşı bakış açınız değişebilir ancak pek de kararlı görünmüyorsunuz. Buda sizin aklınızı karıştırıyor fakat her zaman doğru seçimler yapamayabiliriz. Doğru kararlar alabilmeniz için önce kendinizi sessizliğin içinde dinlemeniz gerekmekte. Mutlaka bir yerden size seslenenler olacaktır. Kulak asmamanızı tavsiye ediyorum. Sosyal çevre ilişkilerinizde zor zamanlar olabilir Ama hayat hiçte sıkıcı değil yeni aşklar, yeni işler, yeni dosta edineceksiniz. Size bizden tavsiye her aşk bir başkadır.

İKİZLER BURCU 28 MART YORUMU

Maddi anlamda sıkıntıya girdiğiniz zamanlar geride kalmış ama şimdi biraz rahatlama zamanı, yine de harvurup harman savurmayın. Gelecek için yatırımlar yapmanın tam zamanı. Aç sizden yana bu aralar mutlusunuz yüzünüz gülüyor 32 diş gözüküyorsunuz maşallah. Seviyorsanız gidin konuşun bence. Sorumluluklarınız arttıkça geriliyor gibisiniz ama hiçte öyle değil, her şey göründüğünden daha kolay aslında. Sıfır stres sıfır sıkıntı gözümüzde büyütmeye gerek yok. Çünkü her şey tam da istediğiniz ve nasıl görmek isterseniz öyle göreceğiniz bir gün.

 
YENGEÇ BURCU 28 MART YORUMU

Görüyorum da siz yine duygu seli yaşıyorsunuz. “Amaaan” demeniz gerekmekte, Çünkü tüm sıkıntılar geçici, ne kadar çok dert ederseniz sizi bulur zaten. Bu yüzden hiçbir sıkıntıyı takmayın. Bu iletişimde bazen sakin taraf sizin olmanız gerekmekte, aksi taktirde çevrenizde kaybedeceğiniz insanlar olabilir. Aşk sizin için yaratılmış sanki, bir insan bu kadar samimi, bu kadar içten olabilir ancak. Bu çizgiden şaşmayın aynı bu şekilde devam edin. Kaybetseniz bile pişman olmazsınız. İş hayatınızda biraz duygusal yaklaşmazsanız daha iyi olacağını düşünüyorum, sizi kullanmalarına izin vermeyin.

ASLAN BURCU 28 MART YORUMU

Geleceğe yönelik planlar konusunda kafanızda pek net bir şeyler yok gibi. Netleşmeyen fikirler olacaktır, aceleci değil de biraz sakin bir şekilde kararlar almanız gerekebilir. Bu aralar duygusallığınız ağır basmakta, Buda çevreye bakış açınız etkileyebilir ama inadına aşk diyorsunuz. Bize sorarsanız, bizce de. Ciddi, çekici olmaktan taviz vermiyorsunuz. Aslında hiç değişmediniz ki, ne diyelim sizde böyle iyisiniz.

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

BAŞAK BURCU 28 MART YORUMU

Yaşamınızla ilgili doğru adımlar atacağınız bir döneme girmiş bulunmaktasınız ancak Önümüze engel olarak maddi sıkıntılar çıkabilir. Endişe etmenize gerek yok. Maddi sıkıntıların da yakın zamanda ortadan kalkacak bir döneme de yaklaşıyorsunuz. Duygusal anlamda güçlü olursanız eğer her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize güvenerek başarabilirsiniz. Aşk konusuna değinmek gerekirse eğer aşkın yaşı yoktur fakat kendinizi kaptırmayın. Hayatı daha önemli yerlere gelebilmenizdeki en büyük etmen yine kendinizsiniz. Bu aralar kendinize gereğinden daha fazla bakın, kendinizi sevin. Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Doğru seçimler sizi bekliyor…


TERAZİ BURCU 28 MART YORUMU

Kendinizi sıkılmış, bunalmış hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı yakınlarınıza anlattığınız olaylar onlar tarafından farklı yorumlanabilir ve bu sizin canınızı sıkabilir. Mümkün olduğunca sorunlarınızı, dertleriniz anlatmaya özen gösterin. Tabii bazı zamanlarda farklı yorumlar sizin yanlış yerlerinizi görmenizi sağlayabilir. İşte bu noktada Terazi gibi dengede hareket etmelisiniz. Ailenizle birlikte vakit geçirmek isteyebileceğiniz zaman. Özel ilişkilerinizden arkadaşlık ilişkilerine, herhangi birinde bazı kopuşlar söz konusu olabilir. Ancak sosyal çevrenize daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Sıkıntılı bir süreç içerisinde olacağınız için fazla üstelemeden sessiz kalın.

AKREP BURCU 28 MART YORUMU

Sevgiliniz var ise ona karşı daha dikkatli davranmanız gereken bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Çünkü aranızdaki sevgi bağlarının daha fazla güçlenmesinde rol oynayacak bir dönemdesiniz. İlişkileri sıkı tutmanız sizi daha da güçlü yapacaktır. Eğer sevgiliniz yoksa birini birlikte olacağınız zaman, aşk sizi çağırıyor çünkü... İlişkilerinizdeki kopukluğun siz tarafından olduğu düşünüldüğü için yanlışlarınızın yüzünüze vurulacağı bir zaman, maalesef ki bundan anlayacağınızı düşündürüyorsunuz. Gerek aşk hayatınızda gerek iş hayatınızda gerekse aile ve dostluk bağlarında ısrarcı olmanız gereken bir dönem içindesiniz. İşleriniz konusunda başarılı günler sizleri bekliyor fakat işlerinizde ilgilenirken sağlığınızdan da ödün vermeyin.

YAY BURCU 28 MART YORUMU
Maddi anlamda sıkıntıya gireceğiniz bir dönem yaklaşıyor, bu dönemi sizin daha fazla takmamanız gerekmekte. Para nedir ki? Sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece maddiyat her zaman düzeltilir. Maddi anlamda ki sıkıntınızı aşmanızdan itibaren Hayattaki başarınız sizi oldukça geliştirecek ve bu size çok iyi gelecek. Aşk konusunda biraz daha hızlı davranmanız sizin yararınıza olacak, yoksa başka yaylar on ikiden vurabilir. Depremlere rağmen ayakta olduğunu, yıkılmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Doğru düşünüyorsunuz. Bu biraz daha böyle devam edecek. Yediklerinize biraz daha dikkat etmelisiniz, yoksa göbeğiniz sizden önce yürüyecek.

OĞLAK BURCU 28 MART YORUMU

Sağlığınız gayet yerinde fakat havaların kararsızlığıyla durumun tersine dönüşmemesine dikkat etmelisiniz. İlişkilerde aşkla sahiplenmeniz gereken bir gün ve bunu karakteriniz ön plana çıkarıyor, adım atmayı kaçırmayın. Bazı insanlar sizin hayat enerjinizi alıyor, size her işin zor yönünü gösteriyor olabilir. Bu konuda kendi düşüncelerinizden taviz vermemeniz gerekmekte. Kuracağınız arkadaşlıklarda daha tedbirli olacağınız bir zaman içerisindesiniz. Bu aralar siz kendinizi sevin, başkalarını sevmeseniz de olur. Bazı konularda yardım alacağınız, istediğiniz şeylerin olmasında bu yardımın büyük etkisi olacağından dolayı kendinizi kuş gibi hissedebilirsiniz. Bu sıralar maddi durumunuzda ne artış ve azalış olacak,sabit ilerlemeye devam ediyorsunuz.

KOVA BURCU 28 MART YORUMU
Yakın çevrenize karşı biraz öfkelisiniz ama bu öfke geçici. Bazı kişilere kırgınsınız fakat bu kişileri affetmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Her ne kadar yorgun olsanız da bu kişi veya kişilerin sizin hayatınızda ne kadar şık ve zarif durduğunun farkındasınız. Maddi anlamda biraz sıkıntıya girebilirsiniz, harcamalarınızı dikkat edin. Pes etmezseniz, başarıların çoğalacağı, her şeyin üstesinden gelineceği bir zaman. Çünkü siz başarıyı elde etmek için çok yol kat ettiniz. Başarılı günler dileklerimizle.

BALIK BURCU 28 MART YORUMU

Bugünlerde her şey üstüste yaşamanız normal. Sıkıntılar sizi buluyor, çünkü bir yandan aşk, bir yandan arkadaşlık, bir yandan küçük bir rahatsızlık var. Fakat canınızı sıkmayın bu dertlerin hepsi geçici, hangi dert kalıcı ki? Yeterki dertleri derya etmeyin başınıza.. Bu dönemde maddi anlamda rahatlayacağınızın keyfini süremeden duygusal anlamda da oldukça zor sürece gireceksiniz. Fazla duygusallığınız sizi iyi yerlere getirmeyecektir. Aşırı duygusal olduğunuz anlarda size uzatılan yardım ellerinin hepsini hiçe sayıp kendi bildiğiniz okumanız sizi zarara sokacaktır. Biraz daha düşünerek hareket ederseniz doğru yola adım basmış olacaksınız. Sıkıntıların vereceği rahatsızlık, biraz başınızı ağrıtabilir. Sağlığınıza biraz daha fazla önem vermelisiniz.