Nizip’te uzaklaştırma kararı olan koca, eşini öldürdükten sonra polisle çatışmaya girdiği sırada yaralandı

1 Min Read

Gaziantep’te Karısını Öldüren Koca Yakalandı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, karısını öldürdükten sonra kaçan koca, polis tarafından silahla vurularak yakalandı. Hastaneye kaldırılan zanlının durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Olay, sabah saatlerinde Nizip ilçesinin Fırat Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, 45 yaşındaki Zehra Özkan, bir süre önce eşi Recep Özkan’dan (48) şiddetli geçimsizlik nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Üç çocuk annesi olan kadın, sonrasında Nizip’te amcasının evine yerleşti. Sabah vakti eve dönen koca, boşanmak üzere olduğu eşini silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olduktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

Katil Zanlısı Bacağından Vurularak Yakalandı

Karısının cinayetinin ardından kaçan zanlıyı ele geçirmek için Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri derhal harekete geçti. Polis, yapılan çalışmalar sonucunda katil zanlısını olay yerine yakın bir noktada sıkıştırmayı başardı. Teslim olmayı reddeden Recep Özkan, polislere direniş gösterince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hafif bir yara alan zanlı, ilk müdahalesinin ardından en yakın özel hastaneye sevk edildi. Katil zanlısının sağlık durumunun stabil olduğu belirtilirken, emniyet güçleri hastane çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version