Nizip Belediye Başkanı Doğan’dan Türk Polis Teşkilatı’na 180. Yıl Kutlaması Mesajı

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, emniyet mensuplarının milletin güvenliği için gösterdiği fedakarlığı ve toplumsal düzenin sağlanmasındaki önemini vurguladı. Şehitleri anarak, polis teşkilatına sağlıklı ve başarılı bir görev yaşamı diledi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yılı

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, halkın güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışan emniyet görevlilerinin toplum içindeki önemine dikkat çeken Başkan Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın uzun yıllara dayanan köklü geçmişinin sadece güvenliği değil, aynı zamanda toplumsal barış ve düzenin sağlanmasında da büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Doğan, “Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümünde, ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden görevlerini icra eden kahraman polislerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Güvenliğimizin teminatı olan bu fedakar insanlar, her türlü zorluğa göğüs gererek milletimize hizmet ediyor. Bu özel günde, vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve kahraman gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum. Emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir görev hayatı diliyorum” şeklinde konuştu.