Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’den Dört Öğrenci, 2025 Bursluluk Sınavı’nda Tam Puan Alarak Şampiyon Oldu

    2025 Bursluluk Sınavı’nda Niğde’den dört öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan elde etti. Eslin Erva Güner, Ahmet Atakan Akçıl, Mehmet Çoruk ve Osman Gül, bu başarılarıyla takdir topladı. Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenci ve destek verenlere tebrik mesajı gönderdi.

    2025 Bursluluk Sınavı'nda Niğde'den dört öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak

    Niğde’den 2025 Bursluluk Sınavı’nda Tam Puan Başarısı

    2025 yılı Bursluluk Sınavı’nda Niğde ilinden dört başarılı öğrenci, tüm soruları hatasız cevaplayarak 500 puan almayı başardı ve bu başarılarıyla şampiyonlar listesine girmeyi başardılar.

    Öğrencilerin Başarısı Kutlandı

    Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu önemli başarıyı duyurarak, öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri tebrik etti. Tam puan alarak öne çıkan öğrenciler; Eslin Erva Güner (Şehit Varol Tosun Ortaokulu), Ahmet Atakan Akçıl (Bor Mehmet Güleç Ortaokulu), Mehmet Çoruk (Bor Fahri Kirt Ortaokulu) ve Osman Gül (Atatürk Ortaokulu) olarak belirlendi. Açıklamada, “500 tam puan alarak bizleri onurlandıran öğrencilerimizi, bu başarıda katkısı olan öğretmenlerimizi ve desteklerini esirgemeyen velilerimizi kutluyoruz” denildi.