Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’de Şehit Ailelerine Vefa Ziyareti: Sosyal Güvenlik Müdürü Desteklerini Açıkladı

    Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eray Buz, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ile şehit ailelerini ziyaret ederek, ailelerle sohbet etti ve onlara Türk bayrağı desenli Kur’an-ı Kerim hediye etti. Buz, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

    Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eray Buz, Şehit Aileleri Yardımlaşma

    Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eray Buz, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ile birlikte şehit ailelerine evlerinde anlam dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, şehit aileleriyle sohbet edilerek gönül bağları güçlendirildi ve dualar alındı.

    İl Müdürü Eray Buz, şehit ailelerinin Türkiye’nin en değerli varlıkları olduğunu belirterek, devlete olan bağlılıklarının altını çizdi. Buz, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Kurumumuzda herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız, kapımız her zaman sizlere açıktır” şeklinde konuştu.

    Bu ziyaretler esnasında, İl Müdürü Buz, şehit ailelerine Türk bayrağı desenli Kur’an-ı Kerim hediye etti. Aileler, kendilerine gösterilen bu içten ilgi için minnettarlıklarını ifade etti.