Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kişi yakalandı, 6’sı tutuklandı

    Niğde’de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı, 6’sı tutuklandı. Operasyonlar sırasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca 2 yıl 3 ay 15 gün cezası olan bir kişi de cezaevine gönderildi.

    Niğde'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı, 6'sı tutuklandı.

    Niğde’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 8 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Niğde Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, 5-10 Şubat tarihleri arasında uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına karşı düzenlenen operasyonlarda toplam 8 şüpheli ele geçirildi. Şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler bulundu. Gözaltına alınan 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulama sonrasında 2 şüpheli serbest bırakılırken, diğer 6 kişi tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi.

    Ayrıca, hakkında 2 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunan bir kişi de operasyon kapsamında yakalanarak teslim alındı.