Niğde’de düzenlenen operasyonla 4 kaçakçı gözaltına alındı

Niğde’de gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 1 milyon 50 bin makaron, 40 litre etil alkol ve 2 bin 603 tehlikeli madde ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli süreç başlatıldı.

Niğde'de gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 4 şüpheli

**Niğde’de Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında**

Niğde’de düzenlenen kaçakçılık operasyonu sonucunda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

**Operasyonun Detayları**

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu operasyon ile kaçakçılık faaliyetlerinin önüne geçilmesi amaçlandı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, sigara imalatı ve satışı ile sahte alkol ticareti konularında şüpheli görülen kişilerin evlerinde, iş yerlerinde ve kullandıkları araçlarda detaylı arama yapıldı.

Aramalar sırasında 1 milyon 50 bin adet tütünle doldurulmuş makaron, 40 litre etil alkol ve sağlık açısından ciddi tehlike arz eden 2 bin 603 adet çeşitli madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili olarak, adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Bu tür operasyonlarla Niğde’de kaçakçılığın önlenmesi hedefleniyor.