Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde Belediyesi, Yaz Spor Okulları Kapsamında Yüzme Eğitimi Alan Çocuklara Malzeme Desteği Sağladı

    Niğde Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme eğitimi alan çocuklara bone ve gözlük dağıttı. Başkan Emrah Özdemir, sporun erken yaşta önemine vurgu yaparak, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

    Niğde Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme eğitimi alan çocuklara

    Niğde Belediyesi’nden Yüzme Eğitimi Alan Çocuklara Destek

    Niğde Belediyesi, çocukların spora yönlendirilmesi ve sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları çerçevesinde, yüzme eğitimi alan minik sporculara yüzme bonesi ve gözlüğü hediye etti. Malzeme dağıtımı, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

    **Yüzme Eğitimi ile Fiziksel ve Sosyal Gelişim**

    Yaz döneminde gerçekleştirilen spor okulları ile çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunan Niğde Belediyesi, yüzme branşında eğitim gören çocuklar için gerekli malzemeleri temin etti. Dağıtım töreninde çocuklarla bir araya gelen Başkan Özdemir, genç sporcularla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.

    **“Erken Yaşta Sporun Önemi”**

    Başkan Özdemir, gerçekleştirdiği açıklamada, “Niğde Belediyesi olarak, çocuklarımızın spor ile küçük yaşlarda tanışmalarını önemsiyoruz. Yaz Spor Okulları kapsamındaki yüzme, futbol, basketbol ve voleybol gibi birçok branşta eğitim veriyoruz. Yüzme eğitimi alan çocuklarımızı teşvik etmek amaçlı bone ve gözlük desteği sağladık. Ekipmanları kendim dağıtarak çocuklarımızın heyecanını paylaştım” ifadelerine yer verdi.

    Niğde Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği içerisinde düzenlediği Yaz Spor Okulları, her yıl binlerce çocuğun katılımına sahne oluyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından sağlanan eğitimlerle çocuklar, hem fiziksel gelişim hem de sosyal beceriler kazanma fırsatı elde ediyor.

    Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, gençler için yapılan bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaparak, “Çocuklarımıza fırsatlar sunulduğunda, ne kadar yetenekli ve çalışkan olduklarını görebiliyoruz. Belediyemiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği yaparak gençlerimizin sporla iç içe büyümelerine katkı sağlıyor. Bu projeler yalnızca bugüne değil, geleceğimize de bir yatırım niteliği taşıyor” şeklinde açıklamada bulundu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı