Zorbay Küçük, UEFA Gençlik Ligi’nde Düdük Çalacak
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen bilgilere göre, FIFA kokartlı hakem Zorbay Küçük, UEFA Gençlik Ligi kapsamında Kairat Almaty ile Real Madrid arasında yapılacak olan maçı yönetecek.
Kazakhstan’da Önemli Karşılaşma
Zorbay Küçük, yarın Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleşecek olan karşılaşmada düdük çalarak, Kazakistan temsilcisi Kairat Almaty ile İspanyol devi Real Madrid’ı sahada buluşturacak. Mücadele saat 12.00’de başlayacak.
Zorbay Küçük’e bu maçta yardımcı hakemlik yapacak isimler ise Mehmet Kısal ve Orhun Aydın Duran olarak belirlendi. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kazakistan Futbol Federasyonu’ndaki Saken Baiymbet olacak. Bu karşılaşma, genç futbolcular için önemli bir deneyim fırsatı sunuyor.
SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNDE KENDİSİNDEN HABER ALINAMAYAN 35 YAŞINDAKİ KADIN İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU. TELEFON VE AYAKKABISI SAKARYA NEHRİ KENARINDA BULUNAN KADINI EKİPLER HER YERDE ARIYOR.