Nevşehir’deki Masaj Salonuna Fuhuş Baskını: Üç Kişi Gözaltında

Nevşehir’de masaj salonlarında fuhuş yapıldığına yönelik ihbar üzerine düzenlenen operasyonda, masaj salonu sahibi ve müdürü gözaltına alındı. 13 kadının zorla çalıştırıldığı belirlendi, 3 lüks araç ve nakit paraya el konuldu. Gözaltı işlemleri sürüyor.

Nevşehir'de masaj salonlarında fuhuş yapıldığına yönelik ihbar üzerine düzenlenen operasyonda,

Nevşehir’de Fuhuş Operasyonu: Masaj Salonu Baskını

Nevşehir’de düzenlenen bir operasyonda, ‘masaj’ adı altında fuhuş yapıldığı iddiaları üzerine harekete geçildi. Bu kapsamda, masaj salonu sahibinin ortağı ve bir işletme müdürü, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Operasyondan Önceki Süreç

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbarlarla masaj salonlarında yasa dışı aktivitelerin gerçekleştirildiği bilgisi elde edildi. Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emirleri doğrultusunda hem teknik hem de fiziki takip yaparak durumu araştırdı. Bu takip neticesinde, 13 genç kadının zorla çalıştırıldığı ve fuhşa zorlandığı belirlendi.

Gözaltına Alınan Şahıslar ve Ele Geçirilen Malzemeler

Planlanan operasyon sonunda, aralarında işletme sahibi olan 2 kişi ve bir sorumlu müdürün bulunduğu toplam 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında ayrıca 3 lüks aracın yanı sıra, şüphelilerin kaldıkları evlerde, fuhşa teşvik ve aracılık suçlarıyla elde edildiği değerlendirilen önemli miktarda paraya da el konuldu. Ayrıca, operasyon çerçevesinde yaklaşık 250 kişinin ifadelerine başvurulduğu bilgisi alındı.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki sorguları ise devam etmektedir.