Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nevşehir’de Yabancı Uyruklu İki Kişi Oto Yıkama Dükkanına Kurşun Sıktı

Nevşehir’de, akşam saatlerinde motosikletle bir oto yıkama dükkanına açılan ateş sonucu yurt dışı uyruklu M.J.M. ve F.N. yakalandı. Olay, dükkan kapalı olduğu için büyük bir tehlikeye yol açmadan atlatıldı.

Nevşehir'de, akşam saatlerinde motosikletle bir oto yıkama dükkanına açılan ateş

**Nevşehir’de Motosikletli Saldırı: Güvenlik Kamerasında Anbean Görüntülendi**

NEVŞEHİR (İHA) – Nevşehir’in Yeni Mahalle Lise Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu iki kişi bir oto yıkama dükkanına motosikletle gelerek ateş açtı. Saldırı anları güvenlik kameralarına kaydedildi.

**Olayın Detayları**

Olay, akşam saatlerinde gerçekleşti. İki yabancı uyruklu birey, cadde üzerindeki oto yıkama işletmesinin önüne geldi ve burada ateş açtı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda güvenlik kuvveti yönlendirildi. Olay yerinde çalışma yürüten ekipler, saldırıda kullanılan motosikleti kısa zamanda tespit etti. Yapılan incelemelerde, motosikletin yabancı uyruklu E.M.’ye ait olduğu belirlendi.

**Gözaltılar ve Önlemler**

Saldırganlar M.J.M. ve F.N. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Neyse ki olay anında işyerinin kapalı olması, daha büyük bir facianın önüne geçti. Motosikletli saldırganların dükkâna ateş açtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı ve bu görüntüler, olayın korkunç boyutunu gözler önüne serdi.

Nevşehir’de yaşanan bu olay, toplumda büyük bir duygu karmaşasına sebep oldu. Yetkililerin bu tür olayların önlenmesine yönelik çalışmaları sürdüreceği bildirildi.