**Nevşehir’de Hamile Kadın Evinde Ölü Bulundu**
Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, 9 aylık hamile olarak yaşayan Şeyma K. evinde ölü bulundu. İlk bulgular, kadının doğalgazdan zehirlenmiş olabileceğini gösteriyor.
**Durumu Endişelendiren Telefon Cevapsızlığı**
Olay, Efe Apartmanı’nın 4. katında gerçekleşti. Celal K., uzun süre telefonlarına yanıt alamayan eşi Şeyma K.’dan kaygı duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. Hemen ardından iş yerinden izin alarak eve gelen Celal K., kapıyı açamayınca bir çilingir çağrıldı.
**Sağlık Ekipleri Olay Yerine Geldi**
Çilingir yardımıyla eve giren sağlık ve polis ekipleri, 33 yaşındaki genç kadını oturma odasında hareketsiz buldu. Yapılan kontrollerinde Şeyma K.’nin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ekipler hemen kadının karnındaki bebeği kurtarmak için Nevşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne taşıdı, ancak yapılan müdahale bebeği kurtaramadı.
**Gaz Kaçağı Tespiti**
Cumhuriyet Savcısının yönlendirmesiyle olay yerine gelen polis ve doğalgaz firması görevlileri, evdeki kombinin çalıştırılması sırasında gaz kaçağı olduğunu belirledi.
**Cenaze ve Soruşturma Süreci**
Hayatını kaybeden Şeyma K.’nin naaşı, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.
