Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel, transfer sezonunda büyük emek harcayarak güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade etti. Ancak takımın henüz tam anlamıyla hazır olmadığını vurgulayan Yücel, zamanla Beşiktaş armasına yakışan bir performans sergileyeceklerine inandığını belirtti.

Euroleague Başlıyor

Siyah-beyazlı ekip, Euroleague'in ilk haftasında yarın İspanyol ekibi Valencia Basket ile Basketbol Gelişim Merkezi'nde saat 20.00'de karşılaşacak. Yücel, medya gününde yaptığı açıklamalarda, Beşiktaş'ın Euroleague'deki hedeflerinin büyüklüğüne dikkat çekti. “Buraya geldiğimizde, Beşiktaş armasını Avrupa'nın en önemli spor organizasyonlarından birinde temsil etmekti amacımız. Bunu başardık ancak artık Euroleague'de kalıcı olmak istiyoruz,” dedi.

Yücel, Valencia'nın geçen yıl Dörtlü Final'de yer aldığını hatırlatarak, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ve dolu tribünler önünde iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Nedim Yücel:

İyi Bir Kadro Oluşturduk

Takımın kadro kalitesi hakkında da konuşan Yücel, “İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum ama şu an tam anlamıyla hazır değiliz. Euroleague'e geç kabul edilmemiz nedeniyle sınırlı bir transfer havuzumuz vardı ve bu süreçte büyük çaba harcadık. Yeni oyuncularımızın takıma adapte olması için zamana ihtiyacımız var,” şeklinde açıklamalarda bulundu. Yücel, takımın henüz yeterince antrenman yapamadığını belirterek, zamanla daha iyi bir performans sergileyeceklerine güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Nedim Yücel:

Bu açıklamalar, Beşiktaş Basketbol Takımı'nın Euroleague'deki mücadelelerine dair önemli bir ön bilgi sağlıyor ve taraftarları sezonun başında heyecanlandırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı