Nazilli’de uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı, çok sayıda yasa dışı madde ele geçirildi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, N.T. (46) adlı bir şahsı uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutukladı. Şüphelinin evinde operasyonla 47 gram metamfetamin, 46 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve 17 bin 400 TL ele geçirildi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, N.T. (46)

Aydın’ın Nazilli ilçesinde düzenlenen bir operasyon sonucunda, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan bir kişi, uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da narkotik ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin engellenmesi amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar devam ediyor. Zehir tacirlerine karşı kararlı bir mücadele yürüten ekipler, gerçekleştirdikleri etkili operasyonlarla başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Edinilen bilgilere göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, bir süredir takipte olan N.T. (46) isimli şüpheliyi düzenledikleri operasyonla yakaladı. Şüphelinin evinde gerçekleştirilen aramalarda, 14 parça halinde 47 gram metamfetamin, 4 parça halinde 46 gram esrar, çalışır durumda bir hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir şarjör, ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 17 bin 400 TL nakit para ele geçirildi. N.T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.