Mutlu Aile ve Gelecek İçin Bir Araya Geldiler: Türk Kızılay ve MADOST’tan Anlamlı Etkinlik

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi ve Manisa Dostluk ve Sevgi Derneği’nin düzenlediği “Mutlu Aile, Mutlu Gelecek” programında İletişim Uzmanı Canten Kaya sunum yaptı. Başkan Öner Gürsel, güçlü aile yapısının toplumsal değerleri artıracağına dikkat çekti. Etkinliğe Rıza Akçalı ve Nurettin Aytekin de katıldı.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi ve Manisa Dostluk ve Sevgi

Türk Kızılay ve MADOST’un Ortak Programı: Mutlu Aile, Mutlu Gelecek

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi ve Manisa Dostluk ve Sevgi Derneği (MADOST), 2025 Aile Yılı’nı kutlamak amacıyla “Mutlu aile, mutlu gelecek” başlıklı bir etkinlik düzenledi.

İletişim Uzmanı Canten Kaya’nın Sunumu

Etkinlik, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi. İletişim Uzmanı Canten Kaya, burada “Mutlu aile, mutlu gelecek” konulu bir sunum yaptı.

Yoğun katılımın gözlemlendiği programda, Kızılay çalışanları tarafından katılımcılara çay, su ve meyve suyu gibi içeceklerin yanı sıra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Öner Gürsel: “Kızılay’ın Rolü Önemli”

Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, etkinlikteki konuşmasında, Kızılay’ın yalnızca afet anlarında değil, aynı zamanda toplumun sosyal yapısını güçlendiren çalışmalarda da aktif rol aldığını ifade etti. Gürsel, “Mutlu aile, mutlu gelecek” programında odaklandıkları konular arasında sağlıklı ve huzurlu aile bağlarının önemi bulunduğunu belirtti.

Gürsel, şunları söyledi:
“2025 Aile Yılı çerçevesinde, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi olarak toplumsal değerleri desteklemek üzere önemli bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. MADOST İletişim Uzmanı Canten Kaya ile düzenlediğimiz bu programda; ailelerin sağlıklı, huzurlu ve iletişimi güçlü olmasının önemine vurgu yaptık. Kızılay, sadece felaket anlarında değil, aile yapısını güçlendiren projelerle de hayatın her yönünde yer almaktadır. Bu anlamlı etkinlikte, aile kavramının ne denli önemli olduğunu yeniden hatırladık ve güçlü ailelerin güçlü toplumları oluşturduğu gerçeğini bir daha ifade ettik. Programa katılan herkese teşekkür ederim.”

Etkinliğe, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Dostluk ve Sevgi Derneği Dönem Başkanı Nurettin Aytekin ile beraber diğer yönetim kurulu üyeleri, Eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı ve birçok vatandaş katıldı.

Canten Kaya’dan Kitap İmzası

Programın sona ermesinin ardından, İletişim Uzmanı Canten Kaya okuyucularının kitaplarını imzalayarak onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.