Muş’ta Aileler, PKK Tarafından Kaçırılan Çocuklarına Teslim Olun Çağrısı Yaptı
Muş (İHA) – PKK tarafından kaçırıldığını öne süren aileler, Muş’ta devam eden evlat nöbetinde, çocuklarını geri kazanma umuduyla toplanmaya devam ediyor. Aileler, Türkiye’nin PKK ile çekilme sürecine dikkat çekerek çocuklarına “Bu fırsatı kaçırmayın, gelin teslim olun” mesajı yayımladı.
Evlat Nöbeti Devam Ediyor
Her hafta çarşamba günü, DEM Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelen aileler, yıllardır kaybettikleri evlatları için seslerini yükseltiyor. Aileler, “Anneler direniyor”, “Evlat nöbetindeyiz” ve “Artık yeter yakamızdan düşün” yazılı pankartlar ile umutlarını dile getirerek kamuoyuna duyuruda bulunuyor. Çocuklarından haber alamayan anne ve babalar, onların güvenli bir şekilde geri dönmesi için çırpınıyor.
Çağrı Yapan Babaların Mesajları
Evlat nöbetine katılan Alaattin Koçhan, oğlu Ersin’in Bursa’dan alındığını belirterek, “Sevgili oğlum, bu bir fırsat. Devlet barış sürecinde birçok yasa çıkardı ve PKK Türkiye’den çekiliyor. Neredeysen, gel teslim ol. Uzun süredir zor bir dönemden geçiyoruz. Gözlerimiz seni bekliyor” dedi.
Diğer bir baba olan Halit Altun ise, oğlu Muhsin ve diğer çocuklara ulaşarak “Bu süreçte neler olup bittiğini görüyorsunuz. PKK çekiliyor. Devlete teslim olun ve bu yasalarla avantaj elde edin. Oradaki tüm arkadaşlarına sesleniyorum, geri dönün” ifadelerini kullandı.
Aileler, umudun canlı olduğunu ve çocuklarının geri dönmesi için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtiyor.
PKK’NIN TÜRKİYE’DEN ÇEKİLME SÜRECİNE DİKKAT ÇEKEN ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARINA, “BU FIRSATI KAÇIRMAYIN, GELİN TESLİM OLUN” ÇAĞRISINDA BULUNDU.
MUŞ’TA ÇOCUKLARININ PKK TARAFINDAN KAÇIRILDIĞINI İDDİA EDEN AİLELER, DEM PARTİ İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE SÜRDÜRDÜKLERİ EVLAT NÖBETİNE DEVAM EDİYOR. PKK’NIN TÜRKİYE’DEN ÇEKİLME SÜRECİNE DİKKAT ÇEKEN ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARINA, “BU FIRSATI KAÇIRMAYIN, GELİN TESLİM OLUN” ÇAĞRISINDA BULUNDU.
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
GAZİANTEP’TE NAKLİYATÇILARDA SEÇİM HEYECANI
TBMM ÜYESİ DOÇ. DR. HULKİ CEVİZOĞLU, “MİLLİ MÜCADELE, CUMHURİYETİN İLANI, MANDACILIK” KONULU SÖYLEŞİDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU
TBMM ÜYESİ DOÇ. DR. HULKİ CEVİZOĞLU, “MİLLİ MÜCADELE, CUMHURİYETİN İLANI, MANDACILIK” KONULU SÖYLEŞİDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU











