Muş’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Karate Küçükler ve Yıldızlar (Kız-Erkek) Grup Birinciliği müsabakaları başladı.
19-20 Nisan tarihleri arasında Yeni Spor Salonu’nda gerçekleşen bu etkinliğe 19 ilden 200 sporcu ve 30 hakem katılım sağladı. İki gün boyunca kata ve kumite branşlarında mücadele eden sporcular, grup birinciliği için yarışıyor.
İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş’un önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını vurgulayarak, “Burada grup birinciliğini kazanan sporcular, 15 Mayıs’ta Zonguldak’ta yapılacak Türkiye finaline gidecek. Bu yıl birçok önemli organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik. Bugün Muş’tan 18 sporcumuz birincilik ve ikincilik elde etti. İnşallah Muş, bir spor kenti olarak anılacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve sporu sevdirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Muş’ta Okul Sporları Karate Mücadeleleri Başladı: 200 Sporcu Şampiyonluk İçin Arenada!
Muş’ta düzenlenen Okul Sporları Karate Küçükler ve Yıldızlar Grup Birinciliği, 19-20 Nisan tarihlerinde 19 ilden 200 sporcunun katılımıyla başladı. İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, organizasyonun önemine dikkat çekerek Muş’un spor kenti hedefi için yapılan çalışmaları vurguladı.
