Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Ula’ya 11 Milyon TL’lik Yatırım
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ula ilçesinde bulunan Şirinköy-Akçapınar yolunda gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmaları ile lokal yağmur suyu imalatlarını başarıyla tamamladı. Toplam 11 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede, 2 bin metre uzunluğundaki yol yenilendi.
Akçapınar Muhtarı’ndan Teşekkür
Akçapınar Mahallesi Muhtarı Şener Baykara, tamamlanan çalışmalarla ilgili olarak, “Bu yol, Akçapınar, Şirinköy ve Çıtlık gibi yerleşim alanlarını ve Fethiye yolunu birbirine bağlıyor. Önceden hali hazırda bir tali yol vardı fakat bu yolun durumu oldukça kötüydü ve sürücüler için zorluk yaratıyordu. Artık yeni yolumuz çok güvenli ve düzenli bir şekilde yapıldı. Ahmet Aras Başkanım’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Fen İşleri Dairesi’nden Açıklama
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı İnşaat Yüksek Mühendisi Batuhan Kodal, “Ula İlçemizde şehir iş yollarına verdiğimiz önemi artırmak amacıyla Ula Belediyesi ile imzalanan protokol çerçevesinde, Büyükşehir Belediyemiz tarafından Şirinköy-Akçapınar güzergâhında 11 milyon TL değerindeki sıcak asfalt projelerini tamamladık. Bu çalışma ile mevcut yolun kötü durumdaki kaplamasını kaldırarak yeni PlantMix temel serimi, sıcak asfalt kaplama ve lokal yağmur suyu imalatları gerçekleştirdik. Toplamda 2 bin metre uzunluğundaki yolun yapımını başarıyla tamamladık” şeklinde bilgi verdi.
Bölge Geleceğini Düşünerek Yatırımlar Yapıldı
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, hizmet planlamalarını yaparken mevcut ihtiyaçların yanı sıra bölgenin gelecekteki gelişimini de göz önünde bulundurarak hareket ettiklerini belirtti. Muğla genelinde yollara toplamda 2 milyar 272 milyon 422 bin TL’lik yatırım gerçekleştirildiğini kaydeden Aras, “Her mahallemize eşit, nitelikli ve sürdürülebilir hizmet sunma gayreti içindeyiz” dedi.
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, ŞİRİNKÖY-AKÇAPINAR YOLUNU YENİLEDİ
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, ŞİRİNKÖY-AKÇAPINAR YOLUNU YENİLEDİ
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, ŞİRİNKÖY-AKÇAPINAR YOLUNU YENİLEDİ
İSKENDERUN’DA HIRSIZLIK VE TEHDİT ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI
TUTUKLU OLARAK CEZAEVİNDE BULUNAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, SABAH ERKEN SAATLERDE GETİRİLDİĞİ HASTANEDE UYUTULARAK YAPILAN ENDOSKOPİ VE TETKİKLERİNİN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ.
TUTUKLU OLARAK CEZAEVİNDE BULUNAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, SABAH ERKEN SAATLERDE GETİRİLDİĞİ HASTANEDE UYUTULARAK YAPILAN ENDOSKOPİ VE TETKİKLERİNİN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ.
TUTUKLU OLARAK CEZAEVİNDE BULUNAN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN ALINAN MUHİTTİN BÖCEK, SABAH ERKEN SAATLERDE GETİRİLDİĞİ HASTANEDE TETKİKLERİNİN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ.









