Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğla’daki helikopter kazasının ardından kaza kırım ekipleri olay yerinde inceleme yaptı

    MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE YAŞANAN HELİKOPTER KAZASININ ARDINDAN KAZA KIRIM EKİPLERİ OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

    MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE YAŞANAN HELİKOPTER KAZASININ ARDINDAN KAZA

    Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan helikopter kazasının ardından kaza kırım ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

    Muğla’da sabah saatlerinde meydana gelen ambulans helikopter kazasında 2 pilot, 1 doktor ve bir sağlık personeli hayatını kaybetmişti. Olay yeri incelemelerinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Akşam saatlerinde Sivil Havacılık Müdürlüğü’ne bağlı kaza kırım ekibi ve Muğla Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde çalışma başlattı. Ekipler helikopterin çarptığı binanın içerisinde, helikopterin düştüğü alanda ve helikopter üzerinde incelemelerde bulundu. Ekipler çalışmalarını tamamlarken, ilerleyen saatlerde Türk Havacılık Uzay Sanayi (TUSAŞ) ekiplerinin de bölgeye gelerek incelemelerde bulunacağı ve ardından enkazın alandan kaldırılacağı öğrenildi.

    Öte yandan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili iki savcı görevlendirildiği belirtildi.