Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da Uyuşturucu Operasyonları: 12 Şüpheli Tutuklandı, Çok Miktarda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Muğla’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi tutuklandı. Emniyet, 1-4 Ekim tarihlerinde 337 gram skunk, 171 gram kokain ve çeşitli uyuşturucu maddelerin yanı sıra 97 bin TL nakit ile 1070 Pound ele geçirdi. 15 kişiye ise trafik suçundan işlem yapıldı.

Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi tutuklandı. Emniyet, 1-4 Ekim

Muğla’da Uyuşturucu Operasyonları: 12 Şüpheli Tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonucunda 12 şüpheliyi adli makamlara sevk ederek tutuklatma yöntemine başvurdu.

Ele Geçirilen Uyuşturucu ve Silahlar

Ekipler, Muğla genelinde düzenlenen yoğun operasyonlar sırasında 337 gram skunk, 171 gram kokain, 53 gram esrar, 32 gram metamfetamin ve 8 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirdi. Ayrıca, 16 A4 kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid, 5 adet sentetik ecza, 3 ruhsatsız silah ve 88 mermi de operasyonlar sırasında yakalandı.

Finansal Buluntular ve Adli Süreç

Operasyonlarda suçtan elde edildiği düşünülen 97 bin TL ve 1070 Pound da ele geçirildi. Yakalamalar esnasında 12 şahsa uyuşturucu madde kullanma, kullandırma ve uyuşturucu madde kullanımına yardımcı olmak suçlamaları yöneltildi. Ayrıca, 15 şahıs ise trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçundan adli işlemle karşı karşıya kaldı.

12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyonlar, Muğla’da narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen etkin çalışmalara örnek teşkil ediyor.