Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğla’da üniversiteli gençler Arapça derslerinde buluşuyor

    MUĞLA’DA ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ARAPÇA DERSLERİNDE BULUŞUYOR

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Muğla Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, gençlere yönelik eğitim faaliyetleri kapsamında, İslami ilimlere ilgi duyan ve Arapça öğrenmek isteyen öğrenciler için derslere başladı.

    Muğla Diyanet Gençlik Koordinatörü Vaiz Cüneyt Çakır tarafından verilen Arapça dersleri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yoğun katılımla gerçekleşiyor.

    Öğrenciler, derslerin verimli geçtiğini ve eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Vaiz Çakır, “Arapça öğreniniz! Zira Arapça öğrenmek aklı geliştirir ve saygınlığı artırır.” sözüyle gençleri kursa davet etti. “Bir dil bir insan” yaklaşımıyla gençleri Kur’an’ın dili olan Arapça’yı öğrenmeye teşvik eden Çakır, bu eğitimin İslami ilimlere olan ilgiyi artırmasını hedeflediklerini belirtti.