Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğla’da Engelliler Haftası Etkinlikleri Korteji Farkındalık Yaratmak İçin Yürüyüş Düzenledi

    Muğla’da Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen konvoy, UMKE ve diğer resmi ekiplerin katılımıyla farkındalık oluşturdu. Engelliler Derneği’nin öncülüğündeki etkinlikte, engelli bireyler, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a zeybek gösterisi sunarak duygusal anlar yaşattı.

    Muğla'da Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen konvoy, UMKE ve diğer resmi

    Muğla’da Engelliler Haftası Kutlaması Gerçekleşti

    Muğla’da Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikte; UMKE, jandarma, 112 Acil Sağlık, polis ve Muğla AFAD ekiplerinin yer aldığı bir konvoy gerçekleştirildi. Bu etkinlik, engelli bireylerin toplumla olan bağlarını güçlendirerek farkındalık yaratmayı amaçladı.

    Özel Gösterilerle Dolu Bir Gün

    Muğla Engelliler Derneği ve Beyaz Ay Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu konvoy, Engelliler Haftası programı içinde önemli bir yere sahipti. Etkinlik, engelli bireyler, aileleri ve gönüllülerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin ilk kısmı, sabah 09.00’da Muğla Valiliği önünde başladı. Burada, engelli bireyler Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a özel bir performans sergiledi. Davul ve zurna eşliğinde zeybek oynayan engelli bireyler, izleyenlerden büyük alkış topladı.

    Farkındalık Konvoyu Şehri Sardı

    Valilik önündeki gösterimin ardından, Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkan araç konvoyu, şehir merkezini dolaşarak farkındalık turu attı. Engelli bireylerin de katıldığı bu korteje, UMKE, jandarma, 112 Acil Sağlık, polis ve Muğla AFAD ekiplerine ait araçlar eşlik etti. Konvoy, şehirde birçok caddeyi geçerek, vatandaşlara Engelliler Haftası’nın önemini hatırlatmayı hedefledi.