Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mudurnu’da İki Emektar Kadın, Sokakları Süpürerek Ailelerinin Geçimini Sağlıyor

    Bolu Mudurnu’da 65 yaşındaki Fatma Göktürk ve 64 yaşındaki Cennet Durakçı, her sabah sokakları süpürerek ailelerine katkı sağlıyor. İki emektar kadın, yaptıkları işten mutluluk duyarken, vatandaşlardan da teşekkür almanın gururunu yaşıyor.

    Bolu Mudurnu'da 65 yaşındaki Fatma Göktürk ve 64 yaşındaki Cennet

    Bolu’nun Mudurnu ilçesinde emek veren iki fedakar kadın, her gün cadde ve sokakları temizleyerek aile bütçelerine katkı sağlıyor.

    Mudurnu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 65 yaşındaki Fatma Göktürk ve 64 yaşındaki Cennet Durakçı, her sabah saat 07.00’de işe başlayarak çevreyi süpürmeye koyuluyorlar. Üçer çocuk annesi olan bu iki kadın, son üç senedir yağmur, kar veya güneş demeden ilçenin sokaklarının güzelleşmesi için özveriyle çalışıyor ve kazandıkları paralarla ailelerine destek oluyorlar.

    “Çalışmazsak geçinemeyiz”
    Çocuklarına daha iyi bir yaşam sunmak amacıyla çalıştıklarını ifade eden Cennet Durakçı, “Evimizin geçimini sağlamak için bu işi yapıyoruz. Çocuklarımız için kazanıyoruz. Eğer çalışmazsak geçinemeyiz,” şeklinde konuştu.

    “Temizliğin değeri anlaşılıyor”
    Çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Fatma Göktürk ise, “İşimi seviyorum, çalışmak beni mutlu ediyor. Bizim görevimiz temizlik. İnsanlar bizi görünce, ‘Her yer çok temiz olmuş, kadın eli değdiği belli,’ diyorlar,” diye belirtti.