Karabük'te, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde yaşanan bir motosiklet kazasında, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir motosiklet kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazanın ardından, motosikletin kıvılcımlar çıkararak yaklaşık 50 metre boyunca sürüklendiği görüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.
Kaza Anı Kask Kamerasında
Kazanın detayları, arkadan gelen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin refüje çarparak savrulması ve ardından kıvılcımlar çıkararak sürüklenmesi anbean kaydedildi. Kask kameralı sürücünün, kazayı gören diğer araçları yavaşlamaları konusunda uyardığı da dikkat çekti. Kazayı gören diğer sürücüler, yaralıya yardım etmek için hemen harekete geçti.
Bu kaza, motosiklet sürücülerinin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, trafik güvenliği açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.





