Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde Sıcak Asfalt Uygulaması Tamamlandı
Gölbaşı ilçesinde, Mogan Gölü’nü ilçe merkezine bağlayan Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde sıcak asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.
Gölbaşı Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yürütülen çalışmalar sonucunda, cadde üzerinde uzun yıllardır bozuk durumda olan eski asfalt tamamen kaldırıldı ve yerine yeni sıcak asfalt uygulaması yapıldı. Yeni asfalt serimi ile caddenin zemininde de iyileştirmeler sağlanarak, sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunulması hedefleniyor.
Başkan Odabaşı: “Bölge Esnafına Verdiğimiz Sözleri Tutuyoruz”
Caddede var olan bozuk yol yapısının hem sürücüler hem de yerel esnaf tarafından sıkça eleştirildiğini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim sürecinde bölge esnafıyla paylaştığı vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
Odabaşı, çalışmaların tamamlanmasının ardından, Gölbaşı’nı ziyaret eden binlerce kişinin daha rahat ulaşım imkanı bulacağını vurgulayarak, “Gölbaşı, Ankara’nın en güzel turistik ilçelerinden biridir. Ancak Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi, hem sürücülerin sıkıntı çektiği hem de turizme yakışmayacak bir görüntü sergiliyordu. Seçim dönemi esnafımıza bu yolun onarımı için söz vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla bu cadde, Gölbaşı’na yaraşır bir görünüm kazandı. Amacımız, Gölbaşı’nın bir turizm kentine dönüşmesine katkı sağlamak ve bu anlayışla hareket etmektir” şeklinde konuştu.
Başkan Odabaşı, ayrıca asfalt çalışmaları için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, göl temizliği konusunda ise Devlet Su İşleri (DSİ) ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Gölbaşı halkı adına teşekkürlerini sundu.
ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI.


