Minik Öğrenciler, Didim Huzurevi Sakinlerine Unutulmaz Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

1 Min Read

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından düzenlenen, her yaştan bireyi kapsayan hizmetler tüm hızıyla sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri, Didim Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada yaşayan yaşlılara moral verdi. Küçük Şekerler çocuklarının gerçekleştirdiği bu sürpriz ziyaret, huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı.

Minik yüzler, hazırladıkları hediyelerle huzurevinin kapılarını çaldı. Etkinlikte, çocuklar ve huzurevi sakinleri birlikte oyunlar oynayıp şarkılar söyleyerek, neşeli dakikalar geçirdiler. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın katılımıyla gerçekleşen organizasyon, her iki grup için de unutulmaz anılarla dolu bir gün oluşturdu.

Didim Huzurevi sakinleri, düzenlenen bu etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version