Midyat Devlet Hastanesi’nde Tedavi Gören Çocuklara Moral Vermek İçin Etkinlik Düzenlendi

1 Min Read

Midyat Devlet Hastanesi’nde Mor Aloş Etkinliği

Mardin’in Midyat ilçesinde, Midyat Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti alan çocukların moralini yükseltmek amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Burak Peköz, “Gülümse Midyat, Umut Çocuklarda” adlı projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Bu projenin ana hedefinin hastanede tedavi gören çocukların motivasyonunu artırmak olduğunu vurgulayan Peköz, “Çocuklarımız hastanede uzun süre kalınca sıkılabiliyor. Bu durum, tedavi süreçlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Onlara moral vermek amacıyla oyuncak dağıtımını planlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, etkinliklerin her iki ayda bir düzenlenerek daha fazla çocuğa ulaşmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Projeyi kendi imkanları ile başlattıklarına dikkat çeken Peköz, artan desteklerle birlikte hastanede yatan her çocuğun taburcu olurken bir oyuncak almasının amaçlandığını ifade etti.

Etkinliğe, Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Şenol Çeliker, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Timurağaoğlu ve birçok yönetici katılım gösterdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version