Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk’ten Altyapı Yatırımlarına Büyük Destek: 5 Milyar Lira Kaynak Sağlanacak

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Özel İdaresi projesi ile 5 milyar lira kaynak sağlanarak, 185 köy ve 8 ilçenin altyapısının güçlendirileceğini açıkladı. Eleştirileri yanıtlayan Öztürk, bu projenin Kırıkkale’nin geleceği için kritik olduğunu vurguladı.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Özel İdaresi projesi ile

5 Milyar Liralık Yatırım Kırıkkale’yi Bekliyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, gerçekleştirilmesi planlanan İl Özel İdaresi projesinin Kırıkkale’ye yaklaşık 5 milyar lira kazandıracağını duyurdu. Bu kaynak sayesinde köylere altyapı yatırımları yapılacağını, bu kapsamda asfalt yollar, içme suyu, kanalizasyon sistemleri ve kilit parke döşemesi gibi hizmetlerin sağlanacağını belirtti. Öztürk, bu projenin 1 merkez, 8 ilçe ve toplamda 185 köyün refahına önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Olumsuz Algılara Sert Tepki

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Valiliği’nin yürüttüğü projeye yönelik oluşturulmaya çalışılan olumsuz algılara karşı sert bir dille karşılık verdi. Öztürk, “Bu proje yalnızca günü kurtarmaya değil, geleceğe yönelik bir yatırım niteliğindedir” dedi. Ayrıca, İl Özel İdaresi’nin kaynak sıkıntısı yaşadığı dönemi ve Vali Mehmet Makas’ın bu konuda gösterdiği çabaları hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı: “Valimizin etkin yönetimi ve şeffaf ihaleler sayesinde önemli bir kaynak oluşturuldu.”

Geleceğe Yatırım Vurgusu

Vali Mehmet Makas’ın görev süresinin geçici ama hizmet anlayışının kalıcı olduğunu belirten Öztürk, Vali’nin tüm şehirle uyum içerisinde çalıştığının altını çizdi. “Vali Bey, Kırıkkale’nin yarınlarını düşünüyor. Projeye karşı çıkanlar, aslında Kırıkkale halkının geleceğine zarar vermektedir” ifadelerini kullandı.

CHP’li İl Genel Meclis Üyelerinin projeye muhalefet etmesine de değinen Öztürk, AK Partili meclis üyelerine çağrıda bulundu. “Kırıkkale’nin geleceğine sahip çıkalım ve Valimiz Mehmet Makas’a destek olalım. Böylece şehrimizi 20 yıl ileri taşıyacak bu projeyi gerçekleştirebiliriz” dedi.

Projenin Amacı ve Hedefleri

Projenin, yerleşim alanlarının iyileştirilmesi ve mevcut arazilerin daha verimli hale getirilmesi amacıyla hayata geçirileceğini açıklayan Öztürk, “Amacımız lüks yapılar inşa etmek değil. Asıl hedefimiz, bu kaynak aracılığıyla köylere gerekli altyapı hizmetlerini sunmaktır” dedi.

Son olarak, eleştirilerin neden artış gösterdiğine dair düşüncelerini paylaşan Öztürk, “Bazı grupların bu projeden çıkar elde etme peşinde olduğunu düşünüyorum. Ancak biz, Kırıkkale için el birliğiyle çalışmalıyız. Geleceği parlak bir şehir için bu projeye sahip çıkmalıyız” şeklinde konuşarak, çağrısını tamamladı.