Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den “Kudüs bizimdir” açıklamasına tepki: “Tarih bilmezliğin ve cahilane bir üslubun tezahürü”

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’daki arkeolojik taş tabletteki ifadelere tepki göstererek, “Kudüs bizimdir” demenin tarih bilgisizliği ve cahil bir yaklaşım olduğunu vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    MHP Genel Başkanı Bahçeli’den dikkat çeken Kudüs açıklaması

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da koruma altında bulunan arkeolojik nitelikteki bir taş tableti referans alarak yapılan “Kudüs bizimdir” ifadesine sert tepki gösterdi.

    Bahçeli, bu tür söylemlerin hem tarih bilgisizliğini hem de cehaleti ortaya koyduğunu vurgulayarak, “Bu tür açıklamalar, bir açıdan tarihi anlamaktan uzak durulduğunu, diğer açıdan ise meczup bir zihniyetin tezahürü olduğunu göstermektedir.” dedi.

    Bahçeli, sözlerinde, bu tür iddiaların yalnızca siyasi bir araç olarak kullanıldığını belirtti ve toplumun bu türden söylemler karşısında daha bilinçli olması gerektiğini ifade etti.